2e Van Den Akker Aqua Service Veldrit - 20 november 2022

Eindelijk hebben we weer een datum kunnen plannen voor onze 2e Van den Akker Aqua Service Veldrit. Op zondag 20 november gaan de we de bossen en crossbaan bij Stanserhorn weer omtoveren tot een uitdagend veldrit-parcours van ongeveer 3 kilometer. De inschrijving is reeds geopend via de site van de KNWU.

De volgende wedstrijden gaan deze dag van start:

10.00 uur: Masters 40+,50 en 60+

11.00 uur: Nieuwelingen (M)

12.00 uur: Junioren (M)

13.00 uur: Elite, Belofte, Prof-B, Sportklasse, Amateur, Junior (V)

13.02 uur: Nieuwelingen (V)

14.00 uur: Amateurs, sportklasse (M)

15.00 uur: Elite, Belofte, Prof-A, Prof-B (M)

Permanence is dit jaar wederom Stanserhorn aan de Heibloemsedijk 7 in Heeswijk-Dinther

Omcirkel dus zondag 20 november in uw agenda en meldt u alvast aan als vrijwilliger.

Entree voor bezoekers is vrij.


************************************************************************************************************************************************************************************Corona maatregelen zorgen voor afgelasting 2e Van Den Akker Aqua Service Veldrit

Al maanden stond 1 november met rood omcirkeld in onze agenda. Begin september kwam er een update vanuit de overheid en zijn we na veelvuldig overleg met de Gemeente Bernheze tot de conclusie gekomen dat we de veldrit van 2020 met de nodige voorzorgsmaatregelen door konden laten gaan! Onze parcoursbouwers zijn aan de slag gegaan en de sponsorcommissie heeft een tandje bijgeschakeld om alles voor te bereiden en toen kwam er een nieuwe persconferentie.

In spanning hebben we als bestuur van Stichting Wielerevenementen Bernheze gekeken naar de mededelingen van premier Rutte en minister Hugo de Jonge. Waar we al voor vreesden werd werkelijkheid: De besmettingen liepen op en Nederland ging in een gedeeltelijke lockdown. Door deze, volkomen begrijpelijke, maatregelen zijn we genoodzaakt om een streep te zetten door onze 2e Van Den Akker Aqua Service Veldrit.

Voor ons als organisatie een ontzettend vervelende beslissing, maar we staan volledig achter dit besluit! De gezondheid van onze vrijwilligers, renners, begeleiders en supporters gaat boven alles.

Momenteel beraden we ons als bestuur over nieuwe data voor zowel het criterium en de veldrit voor 2021. Zodra we hier nieuws over hebben kunt u dit lezen op onze website of via social media.

Blijf gezond!2e Van Den Akker Aqua Service Veldrit te Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant)

Op zondag 1 november 2020 wordt bij Café Stanserhorn aan de Heibloemsedijk 7 in Heeswijk-Dinther de ‘Van Den Akker Aqua Service Veldrit’ voor de 2e keer georganiseerd.

Wij gaan met man en macht hard aan het werk om een weer mooi parcours te bouwen en we gaan alles op alles zetten om ook van deze editie weer een succesvolle editie te maken.

De inschrijving voor de deelnemers is bij Café Stanserhorn. De finishlijn ligt traditioneel op de zandvlakte tegenover het Café. Een deel van de Heibloemsedijk zal dan ook deze dag voor gemotoriseerde verkeer afgesloten zijn. In de omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig, die door middel van bewegwijzeringsborden zullen zijn aangegeven.

Het tijdschema van de categorieën voor deze dag is:

- 10.00 uur: Amateurs / Sportklasse
- 11.00 uur: Masters 40+
- 12.00 uur: Nieuwelingen
- 13.00 uur: Junioren
- 14.00 uur: Vrouwen / junior-vrouwen
- 14.02 uur: Nieuweling-meisjes
- 15.00 uur: Elite / beloften

De inschrijving is reeds geopend op de site van de KNWU


Geslaagde 1e Van Den Akker Aqua Service Veldrit te Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant)

Op zondag 27 oktober 2019 organiseeerden wij onze 1e veldrit (de 1e Van den Akker Aqua Service Veldrit te Heeswijk-Dinther) op het vertrouwde terrein tegenover cafe-zaal Stanserhorn. Naast diverse KNWU-wedstrijden, organiseerden we vooraf tevens een "FUN MIX klasse" voor zowel veldrijders als Mountainbikers (man en vrouw).


De organisatie kijkt met een positief gevoel terug op dit evenement. Met een opkomst van ongeveer 240 deelnemers, mooi verspreid over de diverse categorieen, hebben we vele positieve reacties ontvangen. We willen dan ook onze sponsoren, de vrijwilligers, de aanwonenden, de EHBO, Peters Geluidsinstallatie en Jurywagen, cafe-zaal Stanserhorn en de jury van de KNWU, bedanken voor de fijne samenwerking. Tenslotte willen we de vele deelnemers bedanken voor de aanwezigheid en de sportieve deelname. Jullie zijn allen welkom bij de volgende editie.