Wielercriterium Heeswijk - Van den Akker Aqua Service Tour

Op zondag 31 maart 2019 organiseren wij het jaarlijks terugkerend wielercriterium in Heeswijk. ‘Wij’, de ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’ én de ‘WielerSupporterClub (WSC) Bernheze’, pakken dit sportief evenement alweer voor de 53e keer op. Van den Akker Aqua Service is als hoofdsponsor nauw bij dit evenement betrokken en ondersteunt de organisatie bij haar vele werkzaamheden. Het wielercriterium wordt onder de vlag van de KNWU (Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie) georganiseerd.

Starttijden KNWU-wedstrijden - zondag 31 maart 2019

10.00 uur: Start Retro (geen KNWU wedstrijd)

11.00 uur: Start Nieuwelingen

12:30 uur: Start Amateurs / Junioren

14. 30 uur: Start Elite Mannen / Beloften

Starttijd Retro

Om 10.00 uur vindt voor de 2e keer een wedstrijd plaats voor uitsluitend ‘Retrofietsen’. In traditionele kledij en op originele fietsen van destijds, zullen circa dertig deelnemers onderling een sportieve wedstrijd aangaan.

Informatie / Bereikbaarheid

De start / finish is gesitueerd in de Abdijstraat. De inschrijving vindt voor de eerste keer plaats in het nabijgelegen ‘Abdijstaete’ (Abdijstraat 39). De organisatie kijkt uit naar deze sportieve dag en gaat samen met de enthousiaste vrijwilligers en de sponsoren weer een prachtig wielerevenement op de kaart zetten. We nodigen u van harte uit om op deze dag een kijkje te komen nemen.