De 1e Van den Akker Aqua Service Veldrit te Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant)


In 2018 hebben we de 25e editie van onze mountainbike wedstrijd georganiseerd. Om diverse redenen hebben we besloten om vanaf 2019 geen wedstrijd mountainbiken meer te organiseren maar onze focus te verleggen naar de Cyclo Cross.


De 1e editie Cyclo Cross Heeswijk

Op zondag 27 oktober 2019 organiseren we onze 1e Cyclo Cross wedstrijd (de 1e Van den Akker Aqua Service Veldrit te Heeswijk-Dinther) op het vertrouwde terrein tegenover cafe-zaal Standerhorn. Naast diverse KNWU-wedstrijden, organiseren we vooraf een "FUN MIX klasse" voor zowel Cyclo Crossers als Mountainbikers (man en vrouw). Naast diverse KNWU-wedstrijden, organiseren we vooraf een "FUN MIX klasse" voor zowel Cyclo Crossers als Mountainbikers (man en vrouw). Hieronder ziet u het dagprogramma:


Programma:

09.00 uur FUN MIX klasse

11.00 uur Masters (40+ / 50+)

12.00 uur Nieuwelingen

13.00 uur Junioren

14.00 uur Vrouwen / Junior-vrouwen

14.02 uur Nieuweling-meisjes

15.00 uur Elite / Beloften / Amateurs / Sportklasse


Aanmelding FUN MIX klasse

Deze vrije klasse is bedoeld voor iedereen die graag eens een wedstrijd wilt rijden maar geen licentie heeft. De deelnemers mogen zowel op de mountainbike als op de veldfiets aan deze wedstrijd deelnemen. Inschrijving kan vooraf door je adresgegevens te mailen naar wscbernheze@hotmail.com. Inschrijving op de dag zelf is ook mogelijk. De inschrijfkosten zijn 10,- euro per deelnemer. Daarnaast wordt een borg van 5,- euro voor het rugnummer gehanteerd. Deze borg krijg je na afloop weer terug.