Zondag 27 mei 2018: Mountainbike wedstrijden ‘MTB-cup Heeswijk’

Zondag 27 mei 2018 vindt in het bosrijk gebied tegenover Café – Restaurant – Zaal Stanserhorn, het jaarlijks evenement ‘MTB cup Heeswijk’ plaats. Op deze dag zullen vele categorieën mountainbikers de sportieve strijd met elkaar aangaan.

Locatie

De Start/Finish vindt traditioneel plaats op de Heibloemsedijk nr. 7 te Heeswijk-Dinther. De inschrijving is bij het nabijgelegen Café - Restaurant – Zaal Stanserhorn. Een deel van de openbare weg is op deze dag voor gemotoriseerde voertuigen volledig afgesloten. In de nabijheid zijn parkeervoorzieningen aanwezig.

Gratis teamzone bij finish

In verband met onze 25e editie, is de teamzone op het centrale terrein nabij de finish voor alle teams vrij toegankelijk. Aanmelding is niet nodig.

Tijdschema

De volgende wedstrijden vinden op deze dag plaats:

09.00 uur FUN klasse Heren / Dames

10.20 uur Masters 40+

10.24 uur Masters 50+

11.55 uur Masters 30+

11.59 uur Elite / Belofte - Vrouwen, Amateurs - Vrouwen, Junioren – Vrouwen, Nieuwelingen - Meisjes

13.35 uur Amateurs / Sportklasse

13.39 uur Nieuwelingen

15.00 uur Elite / Beloften Mannen

15.04 uur Junioren

Inschrijving licentiehouders

Voor deelname aan een KNWU-wedstrijd kun je, via de website van de KNWU, vooraf inschrijven. Dit kan tot uiterlijk een week voor de wedstrijddatum. De inschrijfkosten bedragen € 7,- per deelnemer.

Inschrijving FUN klasse

Deze klasse is voor iedereen met een mountainbike, een valhelm én een leeftijd van 16 jaar of ouder, die het leuk vindt om zijn/haar sportieve grens op te zoeken. Wil je deelnemen aan deze wedstrijd, mail dan je contactgegevens (inclusief telefoonnummer en leeftijd) naar wscbernheze@hotmail.com. Bijschrijving op de dag zelf is uiteraard ook mogelijk. De deelnamekosten voor de FUN klasse activiteit bedraagt € 8,- per deelnemer. Daarnaast dient € 5,00 als borg voor het stuurbord te worden betaald. Deze borg ontvang je direct na de activiteit weer van ons terug.

Informatie

De organisatie is ook dit jaar in vertrouwde handen van ‘Wielersupportersclub Bernheze’ en ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’. In het bijzonder willen we de noodzakelijke vrijwilligers en onze hoofdsponsors; fietsspecialist Bikers uit Heeswijk, Tenax Beeldengieterij te Veghel en Van den Akker Aqua Service te Heeswijk-Dinther bij voorbaat bedanken voor het gestelde vertrouwen in de organisatie en hun medewerking aan dit evenement.